Ucuz bir tiyatro oynanıyor, bu sürece gelinmeden önce 2016'da Avrupa gören hentbol takımımız, 2017'den itibaren salonsuz kalıyor, arada mayıs 2019'da ilk defa "maddi sebeplerle" kapatılması fısıldanıyor, taraftarın tepkileriyle "küçülmeye" gidiliyor. Selka'nın gidemeyeceği Avrupa'ya gidiş yine "maddi sebeplerle" istenmiyor ama ondan 1 ay sonra Rota Koleji faciası gerçekleşiyordu.

 

Gelinen süreçte yaşanan ise amasız fakatsız tüm bu sürecin faturasının taraftara ödetileceği bir organizasyon istenmektedir. 2007'de "Alın kulubünüzü"nün bir farklı versiyonu "Alın şubenizi" şeklinde bugün önümüze gelmiş, Göztepeliler tüm iyi niyetiyle şubenin yaşatılması için düşünürken önümüze çıkartılanlar farklıdır. 

 

Altyapı desteğini dahi vermeyen, ilk çıkan sorunda "size verdik siz de yapamadınız" denebilecek şekilde kurulan bir yapı isteniyor, kulubün yarışmacı hakları usulsüz şekilde "federasyondaki tanıdıklar" ile kurulacak bu yapıya devredilleceği söyleniyor. 

 

Şunları bir netleştirelim.

 

1- Süreç boyunca cebinden harcadığı her fırsatta önümüze sunulan şahsın, yarın öbür gün futbol şubesi için de böyle demeyeceğinin garantisi var mıdır ?

 

2- Taraftarın katkısı mı yoksa günah keçiliğine ortaklığı mı istenmektedir ?

 

3- Taraftarın elini taşın altına sokmaya ne kadar istekli olduğunu, bir çok proje ve çabaya ortak olacağını bir kez daha göstermiştir, kulübümüz aynı derecede istekli olmayacaksa bile (!) katakulliyi bırakacak mıdır ?

4- Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok hentbol hiçbir zaman izlenirliği futbol kadar olmayacak, olmayan yayın gelirleri, düşük iddaa gelirleri yarın birden yükselmeyecek. Dolayısıyla tüm bu yapılanlar 1 seneyi kurtarmak için mi yoksa her seneyi kurtaracağımız bir biçimde mi olacak? Bu biline biline şubenin böylesi bir noktaya gelişinde sorumlular kimdir ve yaptıkları yanlışlar nelerdir ?

5- Yine yarın her şeye rağmen şubemiz tüm yarışmacı haklarıyla kulübümüz bünyesinde süper ligde oynarken, üvey evlat muamelesi görecek mi ? Futbol takımının yöneticilerinin çocukları stat açılışında topcularla elele sahaya çıkarken, hentbolcularımız bilet arama derdine düşecek mi ? Kurumsal sosyal medya sayfası bir maç skorunu girmekten aciz olduğu bir şekilde mi yönetilecek ?

 

Son olarak, yapılacak en büyük yanlış, şubemizin kurtulması için ortaya çıkan bu Güçbirliği'nin ucuz numaralara düşürülmemesi için, Hentbol takımımız hiçbir "tanıdık" insafına bırakılmadan Göztepe olarak süper ligde olmaya devam etmelidir. Göztepe Güçbirliği Spor vs. değil GÖZTEPE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNÜN NEFERLERİYİZ !

 

En uzak deplasmanına bile gidenlerden hepinize saygılar,sevgiler...

Bir Avuç Göztepeli

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter