Kullanıcı Oyu: 0 / 5

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Yaklaşık beş yıldır başta bu web sitesi olmak üzere bir çok yerde Göztepe’ye fayda getireceğine inandığım görüşlerimi düşüncelerimi dile getiryorum. Bir çok insanı eleştirdim bir çok insanı övdüm bir çok insanı kızdırdım. Çok değişik tepkiler aldım. Bir uçtan bir uca tehditten, ellerini öpeyim diyen ağabeylerime kadar,

Gerek Göztepe ekseninde gerekse de buna bağlı olarak İZVAK ekseninde en çok eleştirdiğim insanlardan birisi de herhalde Sn. Levent Ürkmez, ve benim yazdıklarım kendisine sorulduğunda veya yüz yüze denk geldiğimizde söylediği tek söz  “ARKADAŞIMIZ BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUYOR!”

Şimdi bu yazıda hiçbir fikir ortaya koymadan bilgi sahibi olmak için soruyorum. Lütfen Sn.Ürkmez beni bilgi sahibi yapsın. İster gazetelere cevap versin, İster direk bana yazı göndersin, İster beni çağırsın gideyim anlatsın ama beni bilgi sahibi yapsın

İşte Sorular;

  1-     Sn.İsmail Hakkı Gül’ün Biz TV’deki İzvak çıkışından sonra İzvak Genel Müdürü Sn.Gürsel Kuru cevap vermiş. İzvak’ta Göztepeyi temsilen Sn.Levent Ürkmez ve Sn.İlhan Bilgehan’ın bulunduğunu bunun sebebi olarak ta İzvak’ın 3 yılda bir Genel Kurul yaptığını kulüp yönetimlerinin daha sık değiştiğinden bu değişimin vakfa etkisinin ancak seçimden seçime olduğunu söylemiş. Şöyle bir araştırdım İzvak şeffaf!!!! Bir vakıf olmasına rağmen son genel kurul tarihini bulmakta zorlandım Sadece Anadolu ajansı arşivinde 22.03.2006 tarihinde yapılan genel kurulda seçilen yönetim kurulu diye bir liste yayınlanmış. Ben o dönemde askerdeydim. Tam olarak bilmiyorum ama gene yaptığım araştırmaya göre o dönemde kulüp başkanı Sn. Mustafa Kocaoğlu, A.Ş. yönetimide malum arkadaşlar yani Sn. Bilgehan ve Sn. Ürkmez her iki kurumunda yönetiminde değil ayrıca kendileri ne Göztepe Spor Kulübü Derneğinin üyesi (malum noter kanalı ile bıraktılar) ne de AŞ ortağı bunun yanında da görevde olan yönetimlerle tenhada birbirlerini kıstırsalar bir kaşık suda boğacaklar ortam bu nasıl da bu ortamda Göztepe Temsilcisi olarak İZVAK’ta görev almışlar ?


2-     İzvak’ın vakıf senedi açık ve net profesyonel takımlara destek vermesi onları kendine üye yapması gerekiyor. Bu nedenle de bu sezon başında vakfın web sitesinden Göztepe Haberleri çıkartıldı. Hala da solda ki menüde yok. Nasıl oluyor da şu anda Göztepe Yönetimini İZVAK’ ile koordineli çalışmaya davet ediyorsunuz. Vakıf senedinizimi değiştirdiniz. Yoksa vakfın kuruluş amaçlarına aykırı mı hareket ediyorsunuz ?


3-     Amacı 10 Tesis 10000 Sporcu olan bir vakıf olarak neden çeşitli branşlarda eğitim veren bir spor okulu açmaktansa Güzel Sanatlar alanında Eğitim veren Akademi Ege’yi kurdunuz.
 

4-     İzvak’ın İzmirdeki tüm stadyumların reklam panolarını pazarladığı bilinmektedir. Bu şekilde 2006 ve 2007 yılında elde edilen gelirler ne kadardır? Ve bu gelirler hangi kulüplere hangi miktarlarda aktarılmıştır?

5-     Alsancak Stadyumunu almak yönünde talebiniz olduğu gazetelere yansımıştır. Bunun doğruluğu varmıdır? Varsa bu stadyum veya alan için projeniz nedir?

6-     El hareketinizle toplanan 25-30 kişilik kitle gerçekten Göztepe camiası mıdır?  

7-     Göztepe taraftarlarının % 99’u tarafından eleştirildiğiniz için artık Göztepe ile ilgili hiçbir görev almayacağım hiçbir oluşumda bulunmayacağım diye defalarca açıklama yapmanıza rağmen İZVAK temsilcisi olarak bulunduğunuz toplantıda Göztepe Başkanı’na bir yemek yapalım sizi camia ile tanıştırayım gibi girişimlere girmenizin gerçek sebebi nedir?

8-     Sizin düzenlediğiniz bir Camia yemeğine malum 30 kişi dışında sizce kaç kişi gelir?

9-     Sn. Sinan Genç ile  yaptığınız programda bizde Göztepe’ye Hizmet Derneği olarak arazi alacağız beyanatını verirken biz öznesini hangi amaçla kullandınız. Göztepe’ye Hizmet Derneği üyesimisiniz ? Göztepe’ye Hizmet Derneği Yöneticisimisiniz ?  

10- Kendinizi Göztepenin camia büyüğü duayeni olarak görüyormusunuz? NEDEN?  

Şimdilik bu kadar 10 soru eğer Sn. Ürkmez bir şekilde bu sorularımıza yanıt veya açıklama getirirse yeni 10 soruda hazır.

Özkan Cengiz
www.ozkancengiz.net
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter