Özkan Cengiz - Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

Sn. Binali Yıldırım formayı hak etti mi?

24.12.2013, bugünden tam 655 gün önce “İzmir Göztepe Stadyum İnşaatı İşi” 2013-187178 ihale numarası ile ilan edildi.

29.01.2014, bugünden tam 619 gün önce ihale yapıldı.

08.04.2014, bugünden tam 550 gün önce sözleşme imzalandı.

09.04.2014, bugünden tam 549 gün önce sözleşmeye göre inşaat başlamalıydı.

08.03.2016, bugünden tam 150 gün sonra sözleşmeye göre inşaatın tamamlanması gerekiyor.

İhaleden önce günlerce süren gereksiz süreçleri hiç saymıyorum ama tam 655 gündür. Devletin yapılmış ihalesinde ilerleme kaydetmeye çalışıyoruz. 

-/- 

Aralık 2013 Sn. Binali Yıldırım Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Mart 2014’te seçilememesine rağmen İzmir projelerini bizzat takip etmeye devam edeceğini açıkladı. İzmir ofisini kapatmadı her fırsatta soluğu İzmir’de aldı. 

Nisan 2015’te İzmir Milletvekili Adayı oldu.

Haziran 2015’te seçildi.

Ekim 2015’te yeniden İzmir Milletvekili Adayı oldu.

Hemen hemen oda 600 günden beri Sn. Binali Yıldırım siyasi hayatını İzmir’de sürdürüyor.

-/-

Bu birbiri ile aynı zamana denk gelen süreç boyunca da, Sn. Binali Yıldırım onlarca kez Göztepe stadyumu sürecine dahil oldu. Kimi zaman stadyum ile ilgili taahhütlerde bulundu, kimi zaman yerel iktidarı topa girmemek topla oynamamakla eleştirdi. 

Bu süreçte bizlerde bu konuyla ilgili onlarca kişiyi eleştirdik, en büyük eleştiriyi de yerel iktidara yaptık. Çünkü yerel iktidarın bu işin önünde set olduğunu gözlemledik. 

Yerel iktidar bu süreç boyunca hep şunu söyledi “Yapmak isteyen ulusal iktidar elinde, acil kamulaştırma gibi bir güç, TOKİ kanunu gibi bir deli dumrul yasası var. Bırakın kamuya yararlı bir spor tesisinin yerine yeni bir spor tesisi yapmayı canı istediği yerde insanları evinde çıkarıp rant yaratmak için bile bu gücünü kullanmaktan çekinmedi” dedi.

Haklı yönleri olsa da doğal sürecinde olacak bir şeyde niye acil kamulaştırma yapsın sen aç önlerini diye gene yerel iktidarı eleştirdik. 

Yerel iktidar 16.07.2015 te yani bugünden tam 86 gün önce gençlik spor müdürlüğünün istediğini yapmış ulusal iktidarın önünü açmış durumda.

-/-

10.10.2015 yani bugün itibariyle gazetelerden öğreniyoruz ki Sn. Binali Yıldırım stadyum süreci ile yeni bir açıklama yapacak, ve bize bir sürprizi var Atatürk Stadını futbol stadyumuna dönüştürüp bize verecek

-/-

Rahmetli ananem, rahmetli dayım desteksiz atmaya başladığında söylediği bir lafı vardı, “TAŞ BİNANIN YANINDAKİ BOŞ BİNA” İşte aynen bizim durumumuz da bu taş binanın yanındaki boş bina, bol laf salatası bol vaat ortada 655 gündür ne var KOCAMAN BİR HİÇ.

Daha açıklama yapılmadan çok net ifade etmek istiyorum. Göztepe camiasının artık mikrofon, masa, basın mensubu, proje, vaat görmeye karnı tok. Göztepe taraftarı artık kazma, kürek, vinç, temel, demir, çimento, koltuk, skorboard, çim görmek istiyor. 

O nedenle başta 655 gündür hikaye anlatanlar olmak üzere kimse önemli bir seçim döneminden önce değerli vaktini harcayıp açıklama yapmasın. Kimse birilerini suçlamak için hikaye anlatmasın. 

Göztepe forması öyle bir formadır ki üzerine giyen hakkını vermezse, üzerine giyen teriyle o formayı ıslatmazsa, topu alıp kaleye gitmektense sürekli yan top yaparsa o forma giyene ızdırap olur. Çıkartsa çıkartamaz, giyse giyemez. İçinde sıkışır gider. 

Formanın hakkını veremeyecekseniz, Göztepe için bir şey yapamayacaksanız, üzerinizde forma varken sürekli yan top yapıp sorumluluk alamayacaksanız. Rica ediyoruz lütfen,

FORMALARI ÇIKARIN ÇIPLAK OYNAYIN.

Özkan Cengiz - Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter