Tapunun daha büyük kopyasını görmek için tıklayınız.

Göztepe'ye Hizmet Derneği 153 üyesinin, sıfır yöneticimizin katıldığı muhteşem doğum günü yemeğinde kulübüne 85 yıldır yapılmayanı yaparak 15.000 m2 taşınmaz hediye etti. Televizyon ve gazetelerin hazır bulunduğu pasta kesim ve hediye töreninde Göztepe'ye Hizmet Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama aşağıdaki gibidir.

Sevgili Göztepeliler, Sn. Basın Mensupları,

Kulübümüzün 85. Yaş günü için hazırladığımız bu özel yemeğe katılımınız için teşekkürlerimizi sunarız, Kötü günleri yavaş yavaş geride bırakırken en kötü günlerde bir olarak birlik olarak yola çıkmış olan Göztepe’ye Hizmet Derneği’nin her geçen gün büyümesi ve güçlenmesi en büyük gurur kaynağımızdır.

Camiamızın, taraftarımızın ve tabiî ki derneğimizin kulübüne olan sevgisini, aşkını ve tutkusunu en üst düzeyde gösterdiği bir gün olan 14 Haziranlardan bir tanesini daha yaşadık yaşıyoruz. Bugüne kadar 14 Haziran günlerinden 84 tanesi geride kaldı, yüzlercesi  kulübümüzü bekliyor ancak bugünü yaşadıklarımızdan ve yaşayacaklarımızdan ayıran çok önemli bir gelişmeyi başta camiamız sonra da Türk Spor Kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

Bugün Dünya Futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti. En geniş tabanlı taraftar katılımı ile ayda 20 TL 20 TL toplayarak Göztepe’mize bir taşınmaz kazandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz. 15.000 metrekare amacına uygun arazimizin tapusu Derneğimiz adına tescil edilmiştir. Derneğimizin Kulübümüze 85 yıl hediyesi tapulu taşınmaz hedefine ulaşılmıştır.

Bundan tam beş yıl önce 2005 yılının ağustos ayında bu yola çıktığımızda gerek kulübümüzün içinde bulunduğu durum gerekse de 80 yıllık yaşanmış tecrübeler nedeniyle bugün ulaştığımız nokta kimileri için ulaşılmazdı, kimileri için rüyaydı, kimleri için hayaldi ama İnanmış, Bir olmuş Birlik olmuş Göztepeliler için ulaşılması gereken bir istasyondan ibaretti. Bugün bu istasyona ulaştık.

Bundan sonraki hedefimiz bir sonraki istasyon olan tesisimizin kurdelesini kestiğimiz gündür. Hedef istasyonunda zannedilen kadar uzak olmadığını, zannedilen kadar hayal olmadığını ispat etmek gene boynumuzun borcudur.

İlk günden bu güne her kuruşuna gözümüz gibi baktığımız üyelerimize sonsuz güvenleri ve destekleri için, Kurumlar için bebeklik olarak tanımlanabilecek kadar kısa sürede bize kalplerinin en önemli yerini açan camiamıza minnettarız.

Göztepe taraftarı bir kez daha büyüklüğünü göstermiştir, yapılamaz diye düşünüleni kısa zaman içerisinde hayata geçirebilme iradesini ortaya koymuştur. Esas görevimiz bundan sonra başlamaktadır. Birlik olunca Göztepemizin neler yapabileceğinin ispatıdır bu arazimiz. Bugünden sonra tüm Göztepelilere çok önemli bir görev düşmektedir. Tüm Göztepeliler, temel misyonu  Kulubümüze hizmet etmek, tesis ve tesisler kazandirmak olan Göztepe’ye Hizmet Derneğine imkanları dahilinde destek olmalı, çalışmalarına katılmalı ve üye olmalıdır.Böylelikle konulan hedeflere hep birlikte daha kısa zaman içerisinde ulaşma fırsatımız olacaktır.

Doğum Günün Kutlu Olsun Göztepem, Nice Yaşlara, Nice Tesislere

Her Şey Tek Büyük Göztepe İçin

Göztepe'ye Hizmet Derneği
Yönetim Kurulu


YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter