31.03.2006 tarihinde Konak Oteli’nde yapilan toplanti sonucunda, Goztepe Spor Klubunun kullanimi ve faydasi icin tasinmaz mal, kalici kaynak ve surekli gelir kazandirmak amaciyla, kurumsal yonetim ve seffaflik ilkelerine siki sikiya bagli kalarak, camiada kaybolmaya yuz tutmus karsilikli guveni tazelemek ve en buyuk birligi kurarak bunu ebedi kilmak uzere derneklesmeye gidilmesine karar verilmistir.

Dernegin ilk Genel Kuruluna kadar hizmet etmek uzere Kurucu Yonetim Kurulu Baskanligi gorevi Prof. Dr. Ozant Oncag’a tevdi edilmistir.

Dernegin amaclari, isleyisi ve sair hususlarda kamuoyunun yanlis yonlendirilmesine meydan vermemek ve saglikli bilgi akisini saglamak uzere Dernek Sozculugu gorevi Av.Burcak Unsal’a tevdi edilmistir.

“Her ay 20 YTL” kampanyasina en basinda katilmis olan ve isim listesi GoztepeLIST’te yer alan yetmisuc kisi, Nisan ayi itibari ile tahakkuk etmis olan 180 YTL maddi taahhutlerini tam olarak yerine getirmis olmalari sarti ve kendi muvafakatleri alinmak sureti ile “Kurucu Uye” sifati ile Dernege uye olabileceklerdir.

Dernegin kurulus islemleri tamamlandiktan sonra, uye kayit islemleri baslayacaktir. Uye olmak icin iki adet kurucu uye tavsiyesi ile Uyelik Basvuru Formu’nun doldurularak Yonetim Kurulu’na basvuru yapilmasi gerekmektedir. Yonetim Kurulu, uyelik hakkindaki kararini bir ay icinde aciklar. 2006 senesi dahilinde Dernege uye olmak isteyenlerin, her ay 20 YTL’yi duzenli olarak Dernegin Banka hesabina yatirmasi gerekmektedir. Bu odemeler karsiliginda uyelere makbuz verilecektir.

Uyeler, Dernek Karar Defterini, Gelir Gider Defterini ve sair tutanaklari istedigi an incelemek ve Yonetim Kurulu uyelerinden bilgi talep etmek hakkini haiz olacaktir. Uyelerin Genel Kurul’da oy kullanabilmelerine iliskin rejim Mayis ayi icinde aciklanacak Dernek Tuzugu ile duzenlenecektir.

Dernegin Mayis ayinin ilk haftasi icinde kurulus islemlerinin tamamlanmasi ve uye Kabul edebilir hale getirilmesi gorevi Av. Burcak Unsal’a tevdi edilmistir. 28 Nisan 2006 tarihinde SAAT 19:30'DA Konak Bestwestern Otel'de yapilacak Kurucu Uyeler toplantisi ile daha once hazirlanarak, uyelerin dikkatine sunulmus olan Dernek Tuzugu gorusulerek, nihai hale getirilecektir. Toplantı ücreti: 10 ytl'dir.

Izmir sehrinin Goztepe’nin durumuna karsi ilgisizligi, camiadaki guven bunalimi ve vehametin had safhaya varmis olmasi sebebi ile klubunun spor musabakalarini seyretmek ve kendi klubunde spor yapmaktan baska hicbir istegi olmayan Goztepe Taraftari ve Camia tabani bu olusuma giderek 80 Yillik Goztepe Efsanesine destek olmak, ona hizmet etmek ve onu korumak zorunda birakilmistir.

Turk sporuna ve camiamiza hayirli olmasi dilegi ile….

Saygilarimizla,

Av. Burcak Unsal

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter