Zaman zaman düşünmüşsünüzdür hatta konuşmuşsunuzdur cep telefonu yokken ne yapıyorduk. Nasıl buluşuyor. Nasıl ulaşıyor. Nasıl görüşüyorduk diye esasında cevap basit çok fazla buluşmuyorduk, çok fazla ulaşmıyorduk, çok fazla görüşmüyorduk. Şimdi çok rahatız aklımıza bir şey geldi çeviriyoruz numaraları hiçbir şey yapamazsak bir mesaj işlem tamam.
 

Nasıl ki insan için cep telefonu büyük bir devrim ise Göztepelist’ te Göztepe için büyük bir devrim. Nasıl cep telefonları insanları birbiriyle konuşmalarında ki bir çok engeli aştıysa Göztepelist te milyonlarca Göztepelinin birbirine ulaşmasını, milyonlarca Göztepelinin Göztepe’ye ulaşmasını sağlıyor tam sekiz yıldır.
 

Evet tam 8 yıl dile kolay 2000 yılında sevgili Oğuz Reşat Sipahi’nin kişisel çabası ile bir mail grubu olarak kurulan Göztepelist web sitesi ile mail grubu ile Göztepe için büyük işler başardı. Hiçbir şey yapmasa bile Göztepelilerin bir araya gelerek güçlenmesini sağlayarak bile büyük iş başardı.
 

Göztepelist’te görüşen, tanışan, kaynaşan ve kurumsallaşan bir Göztepe nesli yarattı. Göztepe Uniforce, Göztepe’ye Hizmet Derneği en somutları olsa da bir çok kurumun oluşmasında, Yalı gibi mevcut kurumların güçlenmesinde birinci derece etken oldu.
 

Yeri geldi Göztepe Başkanı tarafından tehdit edildi. Yeri geldi Göztepe Başkanlarının camiaya ulaşma noktası oldu. Yeri geldi bir çok ad ve isim (Bayrak kampanyası, Futbolculara destek, Her Ay 20 vs vs vs,) altında yardımlar topladı Yeri geldi paralar dağıttı.(Kulübe bilgisayar, Spor Okuluna malzeme vs vs vs) Yeri geldi sosyal projelere imza attı. (Göztepe Resim Yarışması) herhalde anlata anlata bitiremeyiz ama bu taraf olan biri olarak bana düşmez. Takdir Göztepelilerindir.
 

Bence her şeyin saman alevi gibi olduğu camiamızda sekiz sene ayakta durmak bile büyük beceri hasbel kadar bu oluşumun yönetiminde görev alan biri olarak değil bir Göztepeli olarak başta bu kurumun kurucusu Sn. Oğuz Reşat Sipahi olmak üzere kuruluşundan bu güne emeği geçen herkese, bir kez bile olsa e-posta göndererek bu oluşuma can veren her Göztepeliye binlerce teşekkür.
 

İyiki varsın Göztepelist Nice Yıllara
 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

www.ozkancengiz.net

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter