Hafta içi gelen mesajlarda sitenin daha sık yenilenmesi, takımın antrenmanlarıyla ilgili bilgiler vs istenmişti. Sitenin ana sayfasının üst kısmı ortalama 4 kez, son dakika kısmıysa ortalama 5 kez yenileniyor. Siteye her hafta 3-4 yeni sayfa ekleniyor. Şu an için elimizden gelen bu.

Üyelerimiz bize siteye koymak için gönderecekleri yazılı ve görsel materyalleri Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilirler.

İki üç sene gibi kısa bir süre içinde birinci lige çıkma ve Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Göztepe bayan voleybol takımımız bu ayın sonunda Avrupa Konfederasyon Kupası maçlarında İspanya'nın Burgos kentinde İspanya'nın Burgos ve Yunanistan'ın Crilissia takımlarıyla karşılaşacak. Ligde şu ana kadar oynadığı on maçta yalnızca üç galibiyet alabilen takımın şu haliyle hüsran yaşayabileceğinden korkmaktayım. Göztepe bayan voleybol takımı İzmir'in Avrupa'daki ilk temsilcisidir. Bu temsilin hüsran olmaması için en kısa sürede takıma takviye yapılmasını (07/11 tarihli Yeniasır'a göre smaçör Julia geri gönderilmiş.) diliyorum..

Aydın maçıyla bu iş büyük oranda bitti, ama Aydınspor maçı pek çok yönden ilginç özelliklere sahipti. Hakemin bizi kayırdığına dair iddialar var. Ben penaltıların konuyla alakası olmadığı fikrindeyim, ama Bülent'in hareketi konusunda pek haksız sayılmazlar. Mustafa Özsöğüt'e gelince bence de o hareket kırmızı kartlıktı ama o ana kadar onu tutan Ahmet'in normal şartlarda iki sarı kartla dışarı çıkması gerekirdi. Bence hakem her iki tarafa da eşit derecede hata yaptı. Defansımızın goldeki hatasıysa affedilmezdi bir anda göbek boşalıverdi. Eğer çıkarsak, play-offta böyle basit hatalar yapmamaları gerek.

Bir başka konuysa Aydınspor seyircisinin futbolcularımıza yaptıkları. Bizimkiler tünele girecekler, polisler miğferini verip futbolcunun koşuşunu seyrediyorlar, bu esnada seyirciler gerilerek nişan alıyorlar ama nedense polis kalkanıyla veya kendisi futbolculara korumalık etmiyor, futbolcular adeta bir hareketli hedef. Vuran kazanıyor. Fuardaki Marlboro oyunları gibi.

Halbuki maç İzmir'de olsaydı, rakip polisin kalkanlarıyla korunur, hatta kendi taraftarımız hatta yönetimimiz bile muhtemelen polis şiddetinden nasibini alırdı.

Maç boyunca edilen küfürlerden dolayı hem kendi taraftarımızı hem de Aydınspor taraftarını kutluyorum!

Altay maçı lideri belirleyecek. Bu maçın Cumartesi oynanması kadar mantıksız birşey ancak Karşıyaka maçının bir Çarşamba günü mesai saatlerinde oynanmış olması olabilir. Yönetimimiz play-offta 1.500.000 USD lazım diyor. Bu maçta kaybedeceğiniz hasılatın önemi yoksa, girişimde bulunmayın.

Bu maç play-off için kombine bilet satışlarını da önemli derecede etkileyecektir. Bu yüzden futbolcuların ve yönetimimizin maç için gerekli önlemleri almalarını diliyorum.

 

Oğuz Reşat Sipahi

http://www.sipahi.tk

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter