2-2  sona eren maçta ilk 11'de forma giyen tüm futbolcuların yeni transfer olduğunu hatırlatan Metin Diyadin, "Elbette istediğimiz futbolu tam anlamıyla sergileyemedik. Birinci hafta maçlarında hiçbir takım sahaya yüzde yüz hazır çıkamaz. İlk kez beraber oynayan oyuncu grubumuz var ve birbirlerine alışmaları gerekiyor. Müsabakanın İzmir yerine Bursa'da oynanması da az da olsa motivasyonumuzu olumsuz etkiledi" dedi.

Yapılan önemli transferlerin ardından bazı kesimlerce ligin favorisi gösterildiklerini ifade eden Metin Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçlar oynanmadan böyle bir havanın yaratılmasını istemiyoruz. Elazığspor karşılaşmasında da otoriteler tarafından mutlak favori gösterildik, ancak maç sahada kazanılır. Hepimiz kulaklarımızı tıkadık, işimizi yapmaya odaklandık."

 

80'inci dakikada tribüne gönderilmesine de anlam veremediğini ifade eden Metin Diyadin, "O dakikada Leroy'un düşürülmesi net bir penaltıydı. Ben de hakeme; (Bu penaltı değilse ne?) diye sordum ve tribüne gönderildim. Hiçbir hakarette bulunmadım."

GOLCÜ TAKVİYESİ ŞART

Elazığspor maçında kadroda Vleminckx dışında golcülerinin olmadığının altını çizen teknik direktör Metin Diyadin, mutlaka santrfor alacaklarını tekrarladı. Vleminckx'in maçta başına darbe aldığını hatırlatan Metin Diyadin, "Futbolcumuz maça zor da olsa devam edebildi ve golü attı. Ancak ileri uca mutlaka takviye yapmamız gerektiğini gördüm. Diğer bölgelerde sorun yok" yorumunu yaptı.

GÖKHAN VE HAKAN RİSKE EDİLMEDİ

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, Elazığspor randevusunda yeni transferler Gökhan Karadeniz ile Hakan Barış'ı sakatlıklarından dolayı 18 kişilik kadroya almadığını söyledi. Diyadin, Gökhan'ın sol bileğinde, Hakan'ın ise kasığında sorun olduğunu belirterek, "Doktorlarımızın raporu ile iki futbolcumuzu oynatmadık. Aksi halde 1 ay kadar Gökhan ve Hakan'dan yararlanamama gibi bir ihtimal doğabilirdi. Gelecek hafta Adanaspor'la deplasmanda oynayacağımız maça ikisi de yetişecek" dedi.

TARAFTARDAN ÖFKE

Göztepeli taraftarlar, Elazıspor karşılaşmasını canlı yayınlayan TRT Web TV'nin yoğunluktan çökmesiyle ilk yarıyı izleyemedi. Onbinlerce taraftarın TRT sitesine girmesiyle Web TV hizmet veremedi. İlk yarı boyunca bağlantıya geçemeyen Web TV karşılaşmanını ikinci devresinde yayın yapabildi. Ancak yoğunluktan dolayı maç yayını sağlıklı bir şekilde gerçekleşmedi. Taraftarlar ise TRT'yi mesaj yağmuruna tututarak, sert bir dille eleştirdi.

BELÇİKALI GOLCÜ GÜVENLİKÇİLERLE TARTIŞTI

 

Göztepe'nin yeni transferlerinden Björn Vleminckx, Elazığspor karşılaşması sonrası özel güvenlik görevlileriyle tartıştı. Maç sonunda taraftarların yanına giden Belçikalı oyuncuya güvenlik görevlileri engel oldu. Trübüne yaklaşmasına izin verilmeyen Vleminckx, sinirlenerek görevlileri yanından uzaklaştırdı. Sarı kırmızılı futbolseverlerin yanına giden tecrübeli oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunuldu.

 

canlihaber.com

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter