Aşağıda bulunan yazı hiçbir kurgu ve düzenleme yapılmadan 27 Ekim 2009 Pazar günü Sarıyer Maçı için yola çıkma anından maçtan dönme anına kadar zihnimden geçen soru, görüş ve yansımalardır.

13:00 Silolar

Arabayı nereye park etsem. Maça yakın park edip Kıbrıs şehitlerine yürüsem mi? Yoksa direk Kıbrıs Şehitlerine park edip sonra tekrar mı park etsem. Hımm Stadın önü çok kalabalık değil yoksa az seyirci mi olacak?

13:30 Kıbrıs Şehitleri

Stadın önünün neden tenha olduğu anlaşıldı. Herkes buradaymış.

14:30 Stad Önü

Uzun kuyruklar İzmir klasiği herkes son dakika kapıda. Geçen seneki kombine kapısından girelim. Amma bekledik sıra geldi. Buradan kombineler giremiyor mu? Nereden giriyor?

Diğer kapıdan diğer kapı sadece kombinelere mi ait. Hayır mı? Yani her kapıdan herkes giriyor, kombinesi olanlar herkesin girdiği bir kapıdan girebiliyor. Dünya üzerindeki tüm kombineler sahibine avantaj sağlar, bizimki dezavantaj sağlıyor. Bize özgü bir uygulama herhalde.

14:45 Kapı

Yırtsana ağabeycim biletleri, sonra mı yırtacaksın neden şimdi yırt seni engelleyen ne, yırt bekliyoruz görelim homurdanmayın kardeşim ya yırtsana ağabeycim.

15:00 Kapalının sosyete tarafının en önü İlk Yarı

Hocalara kızıyoruz ama bu açıdan da hiçbir şey görülmüyormuş adam gene iyi analiz yapıyor, esasında ingilteredeki gibi hocayı yukarı bir yere koymak lazım,

Güzel ilk 11, sarıyere bak Göztepelileri toplamış Kunduz Göksel, Cumhur, Aydın Kuzu. Göksel gene tombul tombul ama Gssporun sol kanadınıda bu haliyle bitirmişti yürü be Göksel, esasında Göztepe ruhunu özümsemiş böyle adamlardan birkaç tane kadroda bulundurmak lazım hem Göztepe aşısı yapsın hem ağabeylik yapsın.

Kötü oynuyoruz adamlar 5 dakikada 3 kez araya kaçtı. Ali Mumcu gibi adrese teslim bir sol ayak Hüseyin Gibi ceza alanı içi gözetleme kulesi gibi bir forvet kesin ortalardan gol bulmalıyız ama kanada inemiyoruz.

Bizim pankart gene düştü. Bari bir ara gene assalarda fotoğrafını çekip siteye koysak. Mert hiç sorumluluk almıyor. Böyle bir oyuncunun daha fazla sorumluluk alıp oyunu sürklase etmesi lazım değil mi?

Saha da amma dandikmiş sakatlık olmasa bari, Federasyon Başkanı Altay’a peşkeş çekmiş, oda yok ediyor. Başka ülke de olsa ülke kaynaklarını kötüye kullanmaktan adamın iflahını keserler biz de tık yok. Bu hakem sakat takdir hakkı hep rakibe, taraftardan da yönlendirme yok adam at oynatıyor. Saha dandik, seyirci baskısı yok, rakibi boğma yok, bizim futbolcuda bizim baskımız daha çok oluyor. Alsancak stadı efsanesine de geçmiş olsun bundan sonra burada oynamamak lazım bence zaten Altaya neden para verelim ki.

Devre ne şiş yansın ne kebap ama Sarıyer aralara iyi kaçtı. Takım çok tutuk, kondisyon sorunu var, isteksizlik var, ne yaptığını bilmezlik var, kimse sorumluluk almıyor alıver veriver oynuyor. Ya antrenmanlar da iyi çalışmıyorlar, ya hocayı göndermeye çalışıyorlar ya da benim kafamın basmadığı bir şeyler var.

16:00 İkinci yarı

Ali Mumcu çıkmış, Acaba ilk yarı oynamayıp ikinci yarı girseydi daha mı iyi olurdu. Bu oyun çok sıkışmaya gebe sıkışıklıkta top atmayı ve oyalamayı bilen biri olarak kalsaydı daha iyi olurdu sanki. Bir yer değiştirelim yoksa bir şey olacağı yok. Uff çok sert girdi kırmızı gösterebilirdi sarı gösterdi ucuz yırttık. Yırtmamışız kırmızı görmeye niyetli imiş. Bir kişi eksildik kötü oldu.

Şadi – Bulut mu? Hoca sahaya tribüne mesajı verdi becerebilirsem beraberliğe yatıyorum haberiniz olsun. Beceremedi! Kunduz Göksel çalımı bastı ortayı yaptı jenerik gibi gol oldu. Sinanın yapacağı hiçbir şey yoktu.

Sarıyer hocasından tek amacı tribünü tahrik olan bir değişiklik Aydın Kuzu oyunda tribün tahriki yedi maçı unuttu. OOOO! Akif hocadan da tribüne yönelik bir hamle Recep oyunda.

Amanın iki ! Yok Süpermen Sinan orada direğe çok kötü çarptı umarım bir şeyi yoktur değişiklik hakkı da bitti fark olur vallahi.

Bu oyunla beraberlik imkansız fark artmasa bari aynı düşünceler tekrar Takım çok tutuk, kondisyon sorunu var, isteksizlik var, ne yaptığını bilmezlik var, kimse sorumluluk almıyor alıver veriver oynuyor. Ya antrenmanlar da iyi çalışmıyorlar, ya hocayı göndermeye çalışıyorlar ya da benim kafamın basmadığı bir şeyler var.

Akif Hocaya tepki var ama adam bayrak direği gibi dikiliyor ne sağa ne sola kıpırdama yok. Yanakları da al al sanki. Maç bitti hala niye gitmiyor ki neyi bekliyor omuz omuza yapacak herhalde hımm.takımın arkasından gidecekmiş.

Takım çok tutuk, kondisyon sorunu var, isteksizlik var, ne yaptığını bilmezlik var, kimse sorumluluk almıyor alıver veriver oynuyor. Ya antrenmanlar da iyi çalışmıyorlar, ya hocayı göndermeye çalışıyorlar ya da benim kafamın basmadığı bir şeyler var.

Takım çok tutuk, kondisyon sorunu var, isteksizlik var, ne yaptığını bilmezlik var, kimse sorumluluk almıyor alıver veriver oynuyor. Ya antrenmanlar da iyi çalışmıyorlar, ya hocayı göndermeye çalışıyorlar ya da benim kafamın basmadığı bir şeyler var.

17:00 Eve Doğru

En önemli rakiplerimizden birine kendi sahamızda kaybettik. 6 puanlık maçtı. Şimdi en zor deplasmanlardan iki galibiyet lazım ki dengeye gelsin. Umarım grubun diğer maçlarında beraberlik olur.

Şu an,

Diğer maçlar güzel bitti. Fark açılmadı. Akif hoca istifa etmeyecekmiş ama taraftarın gözünde etti sayılır artık kuş tutsa bir şey olmaz geçmiş olsun.

Yönetim grup hakkında yorum yapmış takımlar birbirine üstünlük sağlayamıyormuş, Akif hoca onları yemiş onlarda bizi yemeğe çalışıyor. Ama fark şurada bu tribünün en azı 5-6 en çoğu 25-30 sene olmak üzere ortalama 15 senedir haftada bir tribünden maç izleyen bir tribün yani bir hesap yapsak Fatih Terim kadar futbol izlemişlikleri var. Yani daha net ifade ile görüneni görüyorlar.

Takım çok tutuk, kondisyon sorunu var, isteksizlik var, ne yaptığını bilmezlik var, kimse sorumluluk almıyor alıver veriver oynuyor. Ya antrenmanlar da iyi çalışmıyorlar, ya hocayı göndermeye çalışıyorlar ya da benim kafamın basmadığı bir şeyler var.

Akif Hocaya tepki var ama adam bayrak direği gibi dikiliyor ne sağa ne sola kıpırdama yok. Yanakları da al al sanki.

Özkan Cengiz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter