"Sevgi her zaman karşılık görür, kin de..."Dostoyevski
Sonunda açık saçık lider olduk. Altay'ı da geçtik. Eskişehir'i de yenersek 29 puan olacağız ve çok büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Bunlar madalyonun iyi yönü.

Bir de kötü yönüne bakalım. Bu seferki maçtan sonra inanın hiç sevinemedim. Taraftarımızın kendi arasında düştüğü kavga tüm neşemi aldı götürdü. Geçen sene ve bir önceki sene de ara ara aynı şeyler olmuştu. Nedeni nedir kimse bilemez. Hiçbir neden, Göztepeli olarak maça gelmiş olan insanların birbirlerine tekme tokat girmesini doğru göstermez. Korkum Karşıyaka'nın başına gelenlerin bizim de başımıza gelmesidir. Her maç taraftarların birbirlerine girmeleri yüzünden pek çok Karşıyakalı arkadaşım maçlara gitmeyi bıraktı. Paylaşılamayan nedir bilmiyorum. Hepimiz oraya Göztepeli olduğumuz için gidiyoruz. Yönetimimize bir an önce kendi güvenlik kuvvetlerimizi oluşturma yönünde girişimlerde bulunmalarını tavsiye ediyorum. Geçen seneki Erzurumspor maçını unutmayalım. Gelecek sene benzerini yaşamamak ve bu haftakine benzer olayları bir daha yaşamamak için bunun şart olduğunu düşğnüyorum. Valiliğe de bir sözüm var. KSK maçından önce, o maç ve o maçtan sonra olay çıkaranları bir daha maça almayacaklarını söylemişlerdi stad hoparlörlerinden. Yapsınlar bakalım.

Kimsenin tribünleri bölerek insanları birbirine kin güttürmeye hakkı yok.

***

Bir başka konu da şu. Gerek Altay gerekse KSK ile uğraşacağımıza maçlarda kendi takımımıza destek versek daha güzel olmaz mı? Onlara küfretmekten doğru dürüst Göz Göz bile çekilmiyor.

***

Başkanımız Muammer, Bülent Üçüncü ve Aykut'un satılmasının hata olduğunu söylemiş.

En azından itiraf ettiler.

***

Plaza meselesine gelince İzmir'in Göztepe Plaza kadar, iyi bir kültür merkezine de ihtiyacı var. İkisi birleştirilebilirse ne ala, ama olmazsa belediye sözünü tutar ve oraya vaad ettiği kültür merkezini kurar. Senfoni orkestramızın, operacılarımızın, Türk Sanat Müziği korolarımızın senelerdir neler çektiğini yakından takip edenlerdenim.

***

Göztepe birşeyler yapmak istiyorsa önce isim hakkı konusuna eğilmeli. Tesis içinse iyi ilişkiler içinde bulunulan Narlıdere veya Alaçatı Belediyelerine başvurulabilir ya da Raul arkadaşımızın da bahsettiği şu İmam Hatip'in oradaki arsa değerlendirilebilir.

***

Bu arada maçtan önceki buluşmayı unutuyordum. İlk kez yeni isimler geldi. Sayın Özant Önçağ, Gürer Sapanlı, Barış Seke (Umarım yanlış yazmamışımdır.) ve Cem adında bir arkadaşla tanıştık. (Soyadını yazmayı unutmuşum, kendisinden özür dilerim.) Pankart meselesini sonunda hallettik. Metresi 4,5 milyondan 10x1 m, 45.000.000 TL. Cumartesi günü muhtemelen hallolmuş olacak.

Şu ana kadar bu iş için yardımda bulunan aşağıda adı yazılı herkese teşekkür ederim.

Salih ALDEMİR 10.000.000 TL

Mehmet ALTAN 10.000.000 TL

Özant Önçağ 5.000.000TL

Barış Seke 5.000.000 TL

Oğuz Reşat SİPAHİ 10.000.000 TL

Burçak ÜNSAL 10.000.000 TL

Oğuz Reşat Sipahi

http://www.sipahi.tk

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter