öztepe Kimin?

Göztepe’miz her sene bir lig düştüğünde en çok kim üzüldüyse, Bir takım kişilere yüzlerce kez kim beddua ettiyse, her sene düştüğümüz maçta tribünde hüngür hüngür kim ağladıysa, her sabah önce Göztepeliste girip mutlu bir haberi kim görmek istiyorsa, İhale sürecinde gece gündüz kim koşturduysa, …………………….. kısaca Göztepe’yi kim yaşıyorsa onun.

Göztepe’yi en iyi kim yaşıyor, kim onunla yatıyor onunla kalkıyor, kimin böğrüne sancılar saplanıyor, GÖZTEPELİLERİN.

GÖZTEPE GÖZTEPELİLERİNDİR.

Yeni Asır döneminin maddi çöküntüsünün yanı sıra kulübümüze en büyük zararı taraftarını kendisinden uzaklaştırmasıydı. En zengininden en fakirine, en işadamından en işsizine Göztepelilerin görüşü Yeni Asır değil mi yapsın, Yeni Asır değil mi etsin. Ve bu süreç hepimizi kulübümüzden uzaklaştırdı. Ne oluyor ne bitiyor bilemedik sonuç olarak yeni asır elini eteğini çekince küt diye yerde kaldık.

Şu anda da ne yazık ki bu tarz söylemler yapılmaya başlandı. Gene Altınbaş almadı mı? Yapsın. Etsin. Evet bence de yapsın. Bence de Voleyboluda, Hentboluda başarıya ulaştırsın. Hatta basketbolu da kursun. Bence de Tesis yapsın. Bence de iki katlı otobüsü yeniletsin. Bence de yeni stat yapsın. Bence de, bence de, bence de, bence de,……  hepsini yapsın. Çünkü Göztepemiz hepsinden daha daha fazlasını hak ediyor.

Ancak her şey yapılıp önümüze konduğunda bizim Bizans medyası sayesinde Bizanslıya dönüştürülen tv taraftarlarından ne farkımız kalıyor. Bizi değerli kılan kulübümüze olan karşılıksız sevgimiz bizi değerli kılan inadımız bizi değerli kılan anlaşılamayan bağlılığımız değimli?

Bu sevginin, bu inadın, bu bağlılığın sonucu bu olmamalı her anlamda kulübümüze sahip çıkmalı her anlamda kulübümüz yararına sonuç oluşturacak işlemler yapmalıyız. İşte o zaman yıkılmaz bir camia yıkılmaz bir güç olacağız.

O nedenle bizlerde bir ucundan tutmalıyız. Tesislere reklam vermeli, Amatör şubelere sponsor olmalı, münferit olayları üstlenerek kulübümüzün görünen yüzünü düzeltmeliyiz. Yapmıyormuyuz yapıyoruz ama çok az.

İşte fuar olayı tamamen Göztepelilerin kişisel çabaları ile gerçekleşti. İnternetten ürün satışı yine Göztepelilerin çabaları ile gerçekleşti. Geçen sene voleybol şubesi, senelerdir hentbol şubesi Göztepelilerin kişisel çabaları ile ayakta durdu. Bu örnekleri çoğaltmalı ve kulübümüzü yaşamalıyız.

Göztepe bizim Göztepemize yapacağımız her şeyi de Altınbaş’a değil bizim Göztepe’mize yapıyoruz. Bu şekilde düşünüp bu şekilde hareket etmeliyiz.

Bunun karşılığında da ;

Altınbaş’ta bu kulübün kendilerinin bir şirketi değil milyonlara mal olmuş bir spor kulübü olduğunu bilerek hareket etmeli ve buna göre kararlar almalı camianın isteklerini ve görüşlerini kendi plan ve programları ile örtüştürüp ortak bir yol haritası çizmelidir ki başarı gerçek bir başarı olsun birliktelik gerçek bir birliktelik olsun.

Son dönem de karşılıklı hatalı davranışlar ortaya çıkmaya başladı, ancak bu hataları karşılıklı kabul etmeli ve bir an önce yok etmeliyiz.

1.       Voleybol yoksa Kombine’de yok ne kadar yanlışsa Voleybolu kapattım o kadar yanlıştır.
 

2.       Kulüp teşekkür etmedi gidiyorum ne kadar yanlışsa yönetim içi biz siz ayrımı o kadar yanlıştır.
 

3.       Otobüs yoksa deplasmana gelmiyoruz ne kadar yanlışsa ister gel ister gelme o kadar yanlıştır.
 

4.       Üye yapmazsanız destek vermeyiz ne kadar yanlışsa ağzınızla kuş tutsanız üye olamazsınız o kadar yanlıştır.
 

5.       Önceki bastırdığımıza Yönetim teşekkür etmedi afiş bastırmıyoruz ne  kadar yanlışsa taraftar yapıyor bırakalım yapsın o kadar yanlıştır.
 

Vs

Vs

Vs

Daha bu konuda bir çok şey üretebiliriz. Önemli olan ana fikir.

Ana fikirde Altınbaşında Göztepelilerinde istediği Göztepe’nin başarısıdır.

Bu ana fikre ulaşmak için beraber hareket etmek beraber bir ortak payda da buluşmak karşı görüşü direkt olarak red etmemek en doğrusudur.

Kimse kimse den korkmamalıdır.

Altınbaş Göztepelilere bir gelirse Göztepeliler Altınbaş’a iki gidecektir.

Ufak ufak başlayan kıvılcımları aleve dönüştürmek isteyen bir çok provakatör tetikte beklemektedir.

Göztepe’nin iyiliği ve selamati için karşılıklı yakınlaşma en doğrusu olacaktır.

Unutulmamalıdır ki

HER ŞEY TEK BÜYÜK GÖZTEPE İÇİN

Özkan Cengiz
 www.ozkancengiz.net

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter