aklaşık bir aydır elektronik postama birçok posta geldi. Cep telefonumu veya iş telefonumu bilenler oradan da ulaştılar. Hep soru aynıydı neredesiniz niye sesiniz çıkmıyor niye sustunuz yoksa sizi de mi susturdular yoksa sizde mi vazgeçtiniz. Ne susturulduk nede vazgeçtik. Kendi adıma her meslektaşım gibi yoğun bir dönemden geçiyorum biraz onun verdiği zamansızlık biraz da dedim dedi den, yaptık oldu dan, umursamazlıktan, nankörlüklerden, bencilliklerden şaşırdığımız için donduk kaldık.
 

Göztepe gidiyor, sonunda istenen oluyor paraşütsüz bir şekilde ilerliyoruz çember daralıyor. İzmir’in istediği oluyor evet İzmir’in istediği oluyor. İzmir sanki başka seçeneği varmış gibi elindeki en büyük gücü tüketiyor yok ediyor.
 

Göztepesiz İzmir futbolu başsız tavuk gibi sağdan sola soldan sağa savrulup duruyor. Ne uzuyor ne kısalıyor ne uzayacağı var ne de kısalacağı.
 

Altınordu’nun milyon dolar gelir getiren hastanesi var da ne oldu?

Altay’ın yönetimine İzmir’in sayılı işadamları girdi de ne oldu?

Buca’ya yapılabilecek en güzel tesisler yapıldı da ne oldu?

Karşıyaka’ya Yaşar Holding yetmedi Karşıyaka Belediyesi’de kaynak aktardı ne oldu?

İzmirspor için kavgalar edildi fırtınalar koptu da ne oldu?

Karşıyaka’ya milyon dolarlık salon hediye edildi de ne oldu?

İzmirsporun paha biçilemez binası varda ne oldu?

İzvak tuttu akademi kurdu da ne oldu?

İzvak ha babam toplanıyorda ne oldu?
 

Yukarıda yazılanların herhangi birisi iki tanesi değil bir tanesi Göztepe için yapılsaydı belki de böyle olmazdı. Sözü ağzına alan bizlere, sizlere yani taraftarlara konuşuyor. Taraftar bize destek olmadı taraftar onlara tepki vermedi taraftar sessiz kaldı. Taraftar futbolcu alkışladı. Taraftar stadyum basmadı. Taraftar antrenman basmadı. Taraftar taraftar taraftar.
 

Bence söylenenin aksine taraftar hiçbir şey yapmayan değil her şeyi yapan oldu bugüne kadar Taraftar İzmir de bir ilki gerçekleştirdi 5000 kişi şehrin içinde yürüyüş yaptı. Taraftar her maç kapalıyı doldurdu. Taraftar her deplasmana otobüs kaldırdı. Taraftar ben buradayım Göztepe’ye sahip çıkıyorum diyene ister o olsun ister bu olsun sahip çıktı. Gencecik çocuklara sahip çıktı korudu. Bir sahaya çıkıp oynamadığı kalmıştı bu hafta onu da yaptı gole giden rakip takım oyuncusunu durdurdu. Taraftar daha ne yapsın.
 

Buradan bir kez daha İzmir medyasına İzmir spor kamuoyuna bir kez daha sesleniyorum. Artık içinizdeki Göztepe nefretini öldürün ve bu şehri Göztepe için ayağa kaldırın. Sn. Osman Gencer görüyorsunuz bir gün önce ile bir gün sonrası ne kadar fark ediyor bir hafta önce tuzunuz kuruydu şimdi geleceğiniz belirsiz bunları düşünün ve Göztepe için bir şeyler yapın. Sn. Ömer Dinçer Yenigünde imtiyaz sahibi olmuşsunuz hayırlısı olsun ilk iş Göztepeye sahip çıkın ve bu şehri hareketlendirin. Sn. Hilmi Çınar şapkanızı önüne koyun ve vefa borcunuzu ödeyin. Sn. Aydın Bilgin bu serüveni başlatanlardan biri olarak bu serüveni siz sonlandırın. Sn. Hamdi Türkmen şimdi neredesiniz hangi gazeteyi veya dergiyi kuruyorsunuz bilmiyorum ama bağlantılarınızı çevrenizi etkinizi bir kez daha Göztepe için kullanın ve bu şehri hareketlendirin.
 

Sn.Valim, Sn Belediye Başkanım, Sn yerel yöneticilerim bu şehre bir iyilik yapın bu şehrin şahdamarına Göztepe’ye kan verin.
 

İnadına Göztepe
   
 

Özkan Cengiz
www.ozkancengiz.net
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YORUMLAR

KÖŞE YAZILARI

  • İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var? İnstagrama kayıtlı 52 milyonluk örneklem üzerinden bakarak Türkiye’de hangi takımın kaç taraftarı var?
    Written by Oguz Resat Sipahi 10 May 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Hangi takımın daha çok taraftarı var? Bu soru çok iç gıdıklayan bir soru biliyorum. Pazar Pazar maçlar da yok. Nereden aklıma geldi diye sorarsanız Dövletimiz sağolsun. İnstagramda Kumluca-Olimpos alanının yüce Dövletmiz tarafından 1. derece sit alanı konumund...
  • Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... Ülkemizde 1098, dünyada 108319 kişiyi covid19 kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik...
    Written by Oguz Resat Sipahi 12 Nisan 2020
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk *Ülkemizde 1098, dünyada 108.319 kişiyi covid19'un kanlı ve mukuslu kırbacı ile kaybettik... *Ne mutlu bizlere değil ki ülkemiz, covid19 açısından müreffeh ülkeler düzeyini yakalama ve aşma yolunda koşar adımlar ile ilerliyor... Yine de arada iyi şeyler de var...
  • Gözyaşları... Gözyaşları...
    Written by Oguz Resat Sipahi 21 Nisan 2019
    Oğuz Reşat Sipahi http://www.sipahi.tk Uzun zamandır yazasım gelmiyordu ligin ilk devresinde yazacak birşey yoktu pek, ya da dünyevi dertlerden yazasım gelmedi... Ligin ikinci devresinde de yazasım gelmedi bu sefer çoğunlukla dünyevi ailevi dertlerden... Dünkü gözyaşlarına kadar... Taraftarımızın,...
  • Göztepe TEK Büyüktür. Göztepe TEK Büyüktür.
    Written by Özkan Cengiz 28 Nisan 2018
    Özkan Cengiz ozkan@ozkancengiz.net Göztepe TEK Büyüktür. Yıllar önceydi amatördeydik, takıma tribünlerin yoğun tepkisi vardı, hoca ve oyuncular fazlaca tepki alıyorlardı. O günlerin yöneticileri ile bir araya geldik. Şaşkındılar, bize nasıl profesyonel çalıştıklarını anlatıyorlardı. Video analizler...
Diğer yazılar:

Diğer başlıklar

Twitter